100%

Sigurni

100%

Točni

100%

Kvalitetni

100%

Kreativni

Digitalni tisak

Digitalni tisak je moderna tiskarska tehnologija koja ksenofotografskim postupkom pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir.

Digitalni tisak znatno pojednostavljuje tiskarski poces, jer omogućuje tisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku. Prednosti digitalnog tiska su mala naklada, brzina i kvaliteta otiska i vlastiti dizajn.

 

Offset tisak

Offset tisak je tisak gdje se boja transferira sa offsetne ploče na gumeni plašt, a s njega na arak papira.

To je indirektni postupak umnožavanja tiskovne forme na tiskovnu podlogu. Offset tisak izrađuje se na kvalitetnim strojevima zbog svoje specifičnosti. Zahtjevni poslove odrađuju se na višebojnom offsetnom stroju.

Sitotisak

Za tisak na tekstil preporučamo sito tisak.

Sitotisak je jedna od najstarijih tehnologija tiska. Sitotisak je tehnika propusnog tiska, odnosno metoda rada pomoću sita. Postupak se vrši uporabom sita napetog na okvir na kojoj je prethodno snimljen željeni motiv. Povlačenjem boje preko svile sitne čestice boje prolaze kroz tiskane površine na željeni predmet i tako ostavljaju otisak zadanog motiva.

Boje koje se koriste u sitotisku imaju iznimno dug vijek trajanja i punoću na skoro svim tvrdim materijalima kao što su plastika, metal, drvo, guma, staklo, keramika i na tkaninama.

Tisak i promotivni materijali

Promotivni materijali - kao što sama riječ kaže, služe promociji tvrtke.Koriste se uglavnom kao poklon poslovnim partnerima, kupcima, dobavljačima i produbljuju vezu između tvrtke i klijenata.

Ovisno o vrijednostima koje tvrtka zastupa, promotivni artikli mogu biti artikli koji služe u svakodnevnom kućanstvu, osobni artikli ili originalni artikli koji trebaju izazvati određenu reakciju ili asocijaciju kod klijenata.

Kod prenošenja poruke klijentu najviše se koristi tisak ili otisak na promotivne materijale. Tisak je idealan za sve tvrtke koje žele prenijeti poruku i klijentu ali i osobama koje klijent susreće, te na taj način ostaviti veći trag u društvu. Pa pogledajmo neke od ideja koje su već korištene a mogu vam pomoći prilikom osmišljvanja svog načina prenošenja poruka: