100%

Sigurni

100%

Točni

100%

Kvalitetni

100%

Kreativni

Vrećice

Platnene torbe su idelane za prenošenje promotivne poruke širem društvu. Artikl koji se često se koristi i uvijek je zapažen predstavlja idealan promotivni artikl za tvrtke. Osim toga platnene vrećice prenose vaše vrijednosti očuvanja prirode jer ih koriste ljudi svjesni utjecaja na ekologiju.Samo identifikacijom vašeg proizvoda sa brigom za okoliš ugled vaše tvrtke porasta u očima šireg auditorijuma.

Platnena vrećica sa tiskom je idealna za dijeljenje klijentima jer se može više puta koristiti, iznimno je koristan i upotrebljavan poslovni poklon. Upravo je učestalost upotrebe ono što svakoj tvrtci treba –platnena vrećica postaje poput bannera na web stranicama – ne znamo točno gdje ali se uvijek nalazi negdje – i pritom prenosi u svijest potencijalnih klijenata postojanje vaše tvrtke.

Ukoliko pripadate turističkoj branši, tada platnena vrećica postaje originalan suvenir. Poklonite svome gostu platnenu vrećicu sa otiskom karakteristične građevine vašeg mjesta ili tiskom imena grada ili printom imena vaše agencije i on će tu vrećicu ponijeti u daleki svijet te na taj način reklamirati vašu destinaciju ili tvrtku.

Platnene vrećice mogu biti i platnene torbe za kupovinu, ruksaci ali torbe od jute. Sve te vrste platnenih torbi mogu biti originalni poslovni poklon, suvenir ili jednostavno originalni promotivni artikl.

Platnene vrećicePlatnene vrećice Platnene vrećice Platnene vrećice Platnene vrećice Platnene vrećice

Tagovi: platnene vrećice , platnene torbe, tisak na torbe, tisak na vrećice, platnene torbe s tiskom